Dumitrescu Elena - Asociația Totul Va Fi Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
500 RON Target
42 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Totul Va Fi Bine

Misiunea noastră este să oferim celor din jur ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe in diverse proiecte și bineînțeles să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și numeroase schimbări pozitive în rândul comunității.

Contribuie și tu la fericirea și dezvoltarea acestor persoane!

Un gest mic poate însemna mult pentru o persoană aflată în dificultate.

Construim ACASĂ, renovand o casa

Finalizarea unei camere și a unui hol pentru 6 suflete care trăiesc într o camera de pământ aproape daramata

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!