Asociația Totul Va Fi Bine

Elena DESENEAZA!

Status: Inchis

Elena, o tanara de 18 ani, extrem de talentata isi doreste sa duca pasiunea pentru desen la un alt nivel, insa ii lipsesc uneltele. Acum se axeaza pe animatii si deseneaza pe caietele de la scoala cu doar cateva carioci si culori pe care le are. Provine dintr-o familie modesta, cu 11 copii, iar prioritatile parintilor sunt grija zilei de maine si plata facturilor.

[ Show more ]
2.5% Complete

Sumă:

Galantomi:

Donații:

2,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Elena, o tanara de 18 ani, extrem de talentata isi doreste sa duca pasiunea pentru desen la un alt nivel, insa ii lipsesc cu desavarsire uneltele. Acum se axeaza pe animatii si deseneaza pe caietele de la scoala cu doar cateva carioci si culori pe care le are. Provine dintr-o familie modesta, cu 11 copii, iar prioritatile parintilor sunt grija zilei de maine si plata facturilor.

Povestea Elenei scrisa chiar de ea:

“Mă numesc Elena, am 18 ani, sunt elevă în clasa a XII- A la Liceul tehnologic Brad Segal, profil de industrie alimentară. Sunt o persoana activa, implicata în orice tip de voluntariat. În prezent sunt implicata în 5 ONG uri din orașul meu, dintre care la doua dintre acestea am primit titlul de "voluntarul anului" 2 ani consecutivi.

La școală am participat la diferite concursuri și olimpiade, unde am obținut locul 1,2 și 3 la faza judeteana, dar și națională. Pasiunea de a desena a început încă din clasele primare, când făceam câte un desen pe zi, iar în gimnaziu m am axat pe animatii, ajungând ca în liceu sa particip la diferite concursuri de desen județene și naționale, luând premiu special, si locul 1 în națională.

Desenul pentru mine este ca o relaxare sufletească, multe gânduri și emoții pe care încep sa le exprim printr-un desen. Desenele mele nu sunt la un grad ridicat de profesionalism deoarece încă nu dețin materiale profesionale de calitate dar ma mulțumesc mereu cu ce am și lipsa nu ma oprit niciodată sa continui sa ma exprim prin desenele mele.”

Avem nevoie de voi ca sa ii putem cumpara cele necesare pentru inceput si ca sa se pregateasca pentru Facultatea de Arhitectura.

Mai jos va lasam o lista cu o parte din produsele care se vor achizitiona:

-blocuri desen

- creioane grafit

-linere

-radiere arta si grafica

-markere acrilice

-creioane colorate

-markere uni-ball-posca

Multumim , oameni de bine!