Totul Va Fi Bine, Ianis!

Povestea lui Ianis

Sunt Ianis, am doar 4 ani și 7 luni și sunt un copilaș special, am Malformație cerebrală, o semipareză stângă, și epilepsie și sunt in Căutare de ajutor.

Încă de la nașterea am avut nevoie de o îngrijire specială din partea părinților. Niciodată nu am putut mânca singur, decât cu seringa, nu pot să mă joc, nu pot să merg pe propriile picioare și nu ma pot duce nici la grădinița.

Zilnic urmez un tratament, cu 4 pastile, care nu prea dă roade, starea mea parcă se îngreunează mai tare.

Părinții mei nu mai știu la cine să apeleze…ei fac tot posibilul să îmi fie bine, dar, din păcate nu pot prea multe… De curând S au împrumutat ca sa mergem in Turcia , unde  în urma unor analize  mi s-a dat o șansă. Este necesar sa fac o operație ale carei costuri se ridica la peste 40.000 EUR și cu tratament, as putea să devin un copilaș independent, pt ca Lumea mea este foarte diferită de a tuturor copiilor.

Am nevoie de ajutorul tău. Te rog, ajută-mă să mă fac bine!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Totul Va Fi Bine, Ianis!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
0 RON Suma